aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Ρος

Ο πρώην Αμερικάνος καλαθοσφαιριστής του Κεραυνού Ροναλντ Ρος, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο Ρος αγωνίστηκε στον Στρόβολο τη σεζόν 2015-16 σε μόλις 9 παιχνίδια με 13.8 πόντους και 3.9 ασίστ μέσο όρο, τη σεζόν 2016-17 έχοντας παίξει 27 παιχνίδια πρωταθλήματος με 11.9 πόντους και 4 ασίστ κατά μέσο όρο βοηθώντας στα μέγιστα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και τη μισή 2017-18 με 16 παιχνίδια και 12.4 πόντους.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Κεραυνού, άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στην Ευρώπη για λογαριασμό της γερμανικής Λούντσβισμπουργκ (2007-08). Στη Γερμανία παρέμεινε για τρεις σεζόν ακόμα (δύο με την Άρτλαντ Ντράγκονς και μία με την Μίτερλντότσερ).

Το 2011 πήγε στη Κροατία και την ΚΚ Γιαντράνσκα όπου αγωνίσθηκε για δύο σεζόν. Το 2013 κέρδισε το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Πατρών όμως δεν κατόρθωσε να καθιερωθεί και επέστρεψε στην Κροατία στα μισά της σεζόν. Μοιρασμένη ήταν και η επόμενη σεζόν καθώς ξεκίνησε από τη Ρουμάνικη Πιτέστι για να συνεχίσει στη Γαλλική Λε Πορτέλ.

Το 2015 ο Ρος επέστρεψε στη Ρουμανία για την Πιτέστι και κάπου στα μισά της σεζόν έγινε το «πάντρεμα» με τον Κεραυνό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ