aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Απόψε στον Στρόβολο το ορεκτικό

Έτοιμες για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση είναι οι ομάδες της ΟΠΑΠ Basket League, με τις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής. Απόψε (19:00) στον Στρόβολο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη αναμέτρηση για το νέο έτος, με τον Κεραυνό να υποδέχεται τον ΑΠΟΠ.

Οι «ερυθροκίτρινοι» θέλουν να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ήττα που γνώρισαν στην 12η αγωνιστική εκτός έδρας από το Παραλίμνι. Από την άλλη, η ομάδα της Πάφου είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα ταξιδέψει στη Λευκωσία για να προσπαθήσει να πετύχει την έκπληξη, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Το δεύτερο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής θα γίνει την Κυριακή στη Λεμεσό, εκεί όπου ο Απόλλων θα υποδεχθεί την ΕΘΑ (16:00), ενώ η αυλαία θα πέσει τη Δευτέρα με το μεγάλο ντέρμπι στο Λευκόθεο (18:00), με τον ΑΠΟΕΛ να φιλοξενεί την Πετρολίνα ΑΕΚ. Ρεπό έχει το Παραλίμνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ