aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟΠ: Συγχαρητήρια στην Εθνική Κ16, στον Αντώνη και τον Ηρόδοτο!

ΑΠΟΠ: Συγχαρητήρια στην Εθνική Κ16, στον Αντώνη και τον Ηρόδοτο!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΠ θέλει να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της τεράστιας επιτυχίας της Εθνικής μας ομάδας για  την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ16 στην καλαθόσφαιρα.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΠ αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Το αποτέλεσμα είναι μια περίτρανη απόδειξη ότι η καλαθόσφαιρα στην Κύπρο βρίσκεται σε ανοδική πορεία και αξίζει καλύτερης αντιμετώπισης και μεγαλύτερης στήριξης από όλους.

Η μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΠ στηρίζοντας στην πράξη αυτή την προσπάθεια της ομάδας μας εκφράζει και δημόσια τη μεγάλη της ευγνωμοσύνη κυρίως στα παιδιά της Εθνικής μας και το προπονητικό επιτελείο που μέσα σε μια εβδομάδα σκληρού ανταγωνισμού κατάφεραν να πετύχουν ένα τεράστιο άθλο ανεβάζοντας στα ύψη το φρόνημά όλων των κυπρίων και δείχνοντας το δρόμο για περαιτέρω επιτυχίες μέσα από σκληρή και συλλογική προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, αθλητικά και όχι μόνο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε και στους συντελεστές της Εθνικής μας που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του ΑΠΟΠ και που με τη σκληρή δουλεία τους όλο αυτό τον καιρό τιμούν την μεγάλη και πλούσια Ιστορία του ΑΠΟΠ.

Τόσο ό βοηθός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, προπονητής του ΑΠΟΠ, Αντώνης Δημητρίου όσο και ο διεθνής μας καλαθοσφαιριστής Ηρόδοτος Σασάκαρος μας κάνουν να νιώθουμε διπλά περήφανοι για την επιτυχία τους και τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Συγχαρητήρια σε όλους!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ