aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΠΟΠ: Πάει τελικά για πεντάδα ξένων

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Αν και το αρχικό πλάνο ήταν να αποκτηθούν τέσσερις ξένοι παίκτες, τελικά στον ΑΠΟΠ πάνε για πεντάδα! Αυτό αναφέρουν πληροφορίες του «Goal», με τις επαφές να βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να υπάρξουν ανακοινώσεις. Την ίδια ώρα δεν έχει κλείσει το θέμα ενίσχυσης και από την εγχώρια αγορά. Μπορεί οι επιλογές να μην είναι πολλές, ωστόσο στην Πάφο, αναζητούν έναν ή και δυο παίκτες για να εμπλουτίσουν το δυναμικό της ομάδας.

Απ’ εκεί και πέρα, η προετοιμασία συνεχίζεται για τρίτη εβδομάδα, με τις προπονήσεις να διεξάγονται στο 1ο Λύκειο Πάφου. «Γίνεται σκληρή δουλειά με τον ενθουσιασμό, να είναι το κύριο χαρακτηριστικό όλων στην ομάδα, ενόψει της ιστορικής μας συμμετοχής στη Α’ Κατηγορία. Πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς, θα φανούν μέσα στο γήπεδο, όταν αρχίσουν  τα επίσημα ματς», μας ανέφερε ο προπονητής της ομάδας, Αντώνης Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ