aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑΠΟΠ: Έκλεισε το ρόστερ με την απόκτηση του Αγγελάκου από την Α1

ΑΠΟΠ: Έκλεισε το ρόστερ με την απόκτηση του Αγγελάκου από την Α1

Ο ΑΠΟΠ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Αγγελάκου. Πρόκειται για Ελλαδίτη καλαθοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση των γκαρντ και τις τελευταίες τέσσερις σεζόν αγωνιζόταν στην Α1 με τα χρώματα του Κολοσσού Ρόδου.

Αναλυτικά: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του Ελλαδίτη Καλαθοσφαιριστή Αλέξανδρου Αγγελάκου, που τα τελευταία 4 χρόνια αγωνιζόταν στην Α1 Κατηγορία στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην ομάδα του Κολοσσού Ρόδου. Ο Αλέξανδρος αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ-φόργουορντ, έχει ύψος 1,97 και έχει αγωνιστεί στις μικρές Εθνικές της Ελλάδας.

Πανευτυχής μετά την συμφωνία του με την ομάδα μας δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ για τον ΑΠΟΠ, και εκτιμώ πολύ την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο σύλλογος και ο κόουτς Ασωνίτης. Έχω σκοπό να δώσω το 100% για να δικαιώσω την ομάδα για αυτή την εμπιστοσύνη, ανυπομονώ να ξεκινήσω την δουλειά! Θέλω να κάνω ότι περνά από το χέρι μου να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της, και να αντιπροσωπεύσω τον σύλλογο και τον κόσμο της Πάφου με την παρουσία μου όσο καλύτερα μπορώ!”

Σε μία άλλη εξέλιξη, η παφιακή ομάδα απέκτησε τον Νικόλα Εύζωνα, ο οποίος θα αγωνίζεται και στην εφηβική αλλά και στην ανδρική ομάδα του ΑΠΟΠ.

Αναλυτικά: «Καλωσορίζουμε τον Καλαθοσφαιριστή Νικόλα Εύζωνα ο οποίος συμφώνησε για την νέα αγωνιστική σεζόν με τον Α.Π.Ο.Π και θα αγωνίζεται τόσο στην εφηβική, όσο και στην Ανδρική μας ομάδα. Ευχόμαστε στο Νικόλα να έχει μεγάλες επιτυχίες με την ομάδα μας καθώς και μια γεμάτη χρόνια αποκομίζοντας σπουδαίες εμπειρίες και εικόνες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ