aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Απόλλων: Ήθελε τον… Λούκα του!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η σπουδαία καριέρα που είχε κάνει ως παίκτης, ήταν σε δυο ομάδες. Στον Απόλλωνα και στον Κεραυνό, πάντα όμως με τον αριθμό 11 στην πλάτη. Για το Λούκα Αντωνίου ο λόγος, που εκτός από τις δυο μεγάλες αυτές ομάδες του καλαθοσφαιρικού μας στερεώματος, είχε φορέσει ουκ ολίγες φορές και τη φανέλα με το εθνόσημο.

Πάντα χαμηλών τόνων ο Λούκας, όταν αποχώρησε από την ενεργό δράση αυτό είχε γίνει αθόρυβα. Ήταν από τα παιδιά εκείνα, που ποτέ δεν επεδίωξαν την προσωπική προβολή, τη… μούρη που λέμε, ήταν με άλλα λόγια, από τα παιδιά εκείνα, που δεν ήξεραν τη λέξη «εγώ».

Ο Λούκας, όμως, επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο της καλαθοσφαιρικής μας επικαιρότητας, όταν του ζητήθηκε να καθοδηγήσει ως υπηρεσιακός προπονητής τον Απόλλωνα, στο ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ το ίδιο θα γίνει και στο προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπως έχουμε πληροφορηθεί.

Είναι γνωστό το τι έγινε στο παιχνίδι εκείνο. Ο Απόλλων έμεινε πίσω με 17 πόντους στο ημίχρονο και για να λέμε αυτό που νοιώθουμε, δεν πιστεύαμε ότι θα γύριζε το παιχνίδι, βάση των όσων είχαμε δει από το φετινό Απόλλωνα.

Κάπου, όμως, ξεχάσαμε τον Λούκα, που ήταν στον πάγκο των γαλάζιων και τον θυμηθήκαμε, όταν η διαφορά άρχισε να ψαλιδίζεται και στο τέλος, ο Απόλλων να φθάνει στη μεγάλη ανατροπή-νίκη. Δεν είχαμε, λοιπόν, πάρα να επικοινωνούσαμε με το Λούκα και να τι μας ανέφερε για αυτό που έγινε στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ.

«Ο ΑΠΟΕΛ, είναι μια πολύ δουλεμένη ομάδα, από έναν πολύ καλό προπονητή, όπως είναι ο κ. Κουστένης. Εγώ αυτό που έκανα, ήταν να ενέπνεα στους παίκτες μου, την πεποίθηση ότι μπορούσαν να κέρδιζαν αυτό το παιχνίδι, παρά τη μεγάλη διαφορά με την οποία έχανε η ομάδα μας στο ημίχρονο.

Στο σημείο αυτό όμως, θα ήθελα και πάλι νε ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, στο να μου αναθέσει τη θέση του προπονητή, έστω και ως υπηρεσιακού. Όμως, αυτή η ομάδα είναι δημιούργημα του κ. Μακάμον που φυσικά έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτήν την επιτυχία. Προσωπικά, μου ζητήθηκε να βοηθήσω και δεν μπορούσα να αρνηθώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ