aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑποκαλυπτικό: Οριστικά στα «σαλόνια» και ο ΑΠΟΠ!

Αποκαλυπτικό: Οριστικά στα «σαλόνια» και ο ΑΠΟΠ!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Τους πιο… γλυκούς καρπούς απέδωσε η συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΚΟΚ Λούης Δημητρίου, με τον ομόλογο του στον ΑΠΟΠ Πάφου Χρίστο Μιχαήλ, με κύριο θέμα την άνοδο της κυανόλευκης ομάδας στην 1η κατηγορία!

Όπως αναφέρουν ασφαλέστατες πληροφορίες μας, κατά τη συνάντηση βρέθηκε «χρυσή τομή», και έτσι ο ΑΠΟΠ κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, θα αγωνισθεί στο πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας, όπως έχει ήδη συμβεί και με την περίπτωση της ΑΕΛ (αν και ακόμη, δεν ανακοινώθηκε οτιδήποτε από πλευράς γαλαζοκιτρίνων). Σίγουρα, η εξέλιξη αυτή διαμορφώνει ένα ακόμη σκηνικό στο χώρο της μεγάλης κατηγορίας και αυτό από τη στιγμή που μια ακόμη πόλη, θα εκπροσωπηθεί στη «ναυαρχίδα» των πρωταθλημάτων που διοργανώνει η ΚΟΚ.

Πάντως, ο ίδιος ο πρόεδρος της ΚΟΚ Λούης Δημητρίου, το όλο ζήτημα σχετικά με αύξηση των ομάδων 1ης κατηγορίας, το είχε χειριστεί προσωπικά! Από εκεί και πέρα η πόλη της Πάφου θα εκπροσωπηθεί στην κατηγορία των μεγάλων για πρώτη φορά μετά τις αρχές της περασμένης 10ετίας, όταν τότε είχε βρεθεί στα «σαλόνια», η ομάδα της ΑΕ Γεροσκήπου. Για τον δε ΑΠΟΠ, θα είναι η παρθενική του συμμετοχή στην 1η κατηγορία!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ