aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑΠΟΕΛ: Κράτησε την ουσία, κρατάει την τρίτη θέση!

ΑΠΟΕΛ: Κράτησε την ουσία, κρατάει την τρίτη θέση!

TOY MAΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Διπλό ήταν το όφελος για το ΑΠΟΕΛ, μέσα από τη νίκη που σημείωσαν οι γαλαζοκίτρινοι στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης για την κανονική περίοδο στο πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας. Ήταν το Σαββατιάτικο παιχνίδι που έγινε στο Λευκόθεο, όπου το συγκρότημα του Δημήτρη Κουστένη, επιβλήθηκε της σκληροτράχηλης Ένωσης με 78-73.

Όπως δείχνει και η τελική διαφορά των 5 πόντων, ήταν μια δύσκολη νίκη για το ΑΠΟΕΛ (έκτη φετινή) που όντως, κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, αλλά η ουσία είναι η καθαυτό νίκη, με την οποία η ομάδα της πρωτεύουσας εδραιώνεται στο τρίτο βαθμολογικό σκαλοπάτι. Επειδή, η απόσταση από την Ένωση έχει ανέβει πλέον στους δυο βαθμούς.

Φυσικά, η κανονική περίοδος έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της και τίποτα δεν έχει τελειώσει… Ωστόσο, στο ΑΠΟΕΛ (για μιαν ακόμη φορά στη φετινή χρονιά) είναι… υποχρεωμένοι να παραμερίσουν για λίγα 24ωρα την εγχώρια δράση, μιας και πάνε στη Λιθουανία, όπου τους περιμένει η Βιτάουτας (18/01, 18:30).

Είναι το παιχνίδι για την 5η αγωνιστική στον 13ο όμιλο του FIBA Europe cup, στο οποίο αν οι γαλαζοκίτρινοι πάρουν τη νίκη με διαφορά 7 πόντων, τότε θα έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ