aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ δεν θέλουν τον διαιτητή

Το σωματείο ΑΠΟΕΛ σε ανακοίνωση του προτρέπει την ΚΟΚ να προχωρήσει σε αντικατάσταση του ορισμένου διαιτητή για τον αυριανό καλαθοσφαιρικό αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το γαλαζοκίτρινο σωματείο η ΑΕΚ έχει συναινέσει στην αντικατάσταση του διαιτητή του αγώνα.

Αυτούσια η ανακοίνωση: «Είναι με πραγματική λύπη αλλά και έντονο αίσθημα πίκρας και θυμού που αναγκαζόμαστε να δημοσιοποιήσουμε ένα θέμα που δυστυχώς δεικνύει με το πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι οι υπεύθυνοι ορισμών των διαιτητών, αλλά κυρίως η ηγεσία της ΚΟΚ προσπαθεί κάποιες φορές μέσα από ακατανόητες ενέργειες της, να ποδηγετήσει συνειδήσεις συμπεριφερόμενη ως απόλυτος ηγεμόνας και δεν ενδιαφέρεται για το καλό του αθλήματος. Το αντίθετο μάλιστα αφού οι πράξεις και οι ενέργειες της, υποδεικνύουν ότι εσκεμμένα κοροϊδεύει τα ίδια τα σωματεία της.

Την περασμένη Κυριακή, τρεις μέρες πριν από τη δεύτερη αναμέτρηση για την τελική φάση των πλέι οφ μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ, ο πρόεδρος του Σωματείου ΑΠΟΕΛ πληροφορήθηκε  για τον ορισμό στον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης, συγκεκριμένου διαιτητή εξ Ελλάδος.

Επικοινώνησε άμεσα με τον Γενικό Διευθυντή της ΚΟΚ και τον ενημέρωσε για αυτή την πληροφορία. Ο Γενικός Διευθυντής απάντησε ότι δεν είναι δυνατό να ισχύει κάτι τέτοιο αφού οι ορισμοί διαιτητών γίνονται 24 ώρες πριν από τον αγώνα και πως η πληροφορία που έλαβε ήταν εσφαλμένη. Ως «εκ Θαύματος» στους σημερινούς ορισμούς για την αυριανή αναμέτρηση, ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει οριστεί.

Και μόνο ότι υπήρξε η συγκεκριμένη τηλεφωνική συνδιάλεξη και εκ του γεγονότος ότι η πληροφορία ίσχυε, η ίδια η ηγεσία της ΚΟΚ θα έπρεπε άμεσα να προστατεύσει το άθλημα από οποιεσδήποτε σκιές και να ακυρώσει τον ορισμό. Δυστυχώς, όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά επέτρεψε την δημοσιοποίηση και την ισχύ του ορισμού. Αν είναι δυνατόν…

Καλούμε έστω και τώρα και ενώ υπάρχει ακόμα χρόνος αφού όπως υποστηρίζει η Ομοσπονδία, οι διαιτητές ενημερώνονται μόλις 24 ώρες πριν από την έναρξη των αγώνων, όπως προχωρήσουν στην αντικατάσταση του συγκεκριμένου διαιτητή.

Για να διευκολύνουμε την κατάσταση σημειώνουμε ότι και η Διοίκηση της ΑΕΚ έχει ενημερωθεί και έχει δώσει σε εμάς αλλά και στον Γενικό Διευθυντή της ΚΟΚ, την συγκατάθεση της. Είμαστε βέβαιοι ότι η Ομοσπονδία μπορεί άμεσα να εφαρμόσει την γνωστή φράση και να προστατεύσει το άθλημα που όλοι αγαπούμε…  “Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια”…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ