aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αποχαιρέτησε τον Μπάρκερ, συμφώνησε με Ρόριε

Απρόσμενη εξέλιξη προκύπτει στις τάξεις του Κεραυνού, καθώς ο Κένι Μπάρκερ αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Η αιτία; Ο Αμερικανός άσος τραυματίστηκε σε προπόνηση στην Αμερική και θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να επανέλθει και γι’ αυτό τον λόγο, αποφάσισε να τερματίσει πρόωρα την καριέρα του.

Μάλιστα, στον Κεραυνό δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, «έτρεξαν» και αντικατέστησαν άμεσα τον Μπάρκερ με τον Αχμάαντ Ρόριε. Πρόκειται για καλαθοσφαιριστή «rookie» που είναι μόλις 24 χρόνων, έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται στην θέση του πόιντ-γκαρντ.

Θα έχει ενδιαφέρον πάντως, αν ο 24χρονος άσος καταφέρει να αναπληρώσει το κενό του Μπάρκερ, αφού ο τελευταίος θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους ξένους του Κεραυνού. Σε τέσσερα χρόνια παρουσίας του στον Στρόβολο, κατέκτησε 2 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο, ενώ κατέγραψε παρουσία μέχρι τους «16» του Fiba Europe Cup.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ