aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑντώνης Κωνσταντινίδης: Ο… φαταούλας των τροπαίων!

Αντώνης Κωνσταντινίδης: Ο… φαταούλας των τροπαίων!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Δεν… προφτάσαμε να αναρτήσουμε ή να δημοσιεύσουμε την πρόσφατη επιτυχία του Αντώνη Κωνσταντινίδη, του Κύπριου τεχνικού που τιμά την καλαθόσφαιρα μας στο εξωτερικό, με την κατάκτηση της βαλκανικής λίγκας (και τα κολακευτικά σχόλια του Μπόγκαν Τάνιεβιτς για τον ίδιο) και ο Αντώνης οδήγησε την Πρίστινα στην κατάκτηση και του τίτλου στο πρωτάθλημα Κοσσόβου!

Κάτι που συνέβη το Σαββατόβραδο, όταν η Πρίστινα νίκησε στον πέμπτο τελικό των πλέι-οφ τη σκληροτράχηλη ομάδα της Χένα με σκορ 70-65 και έτσι με σκορ νικών 3-2, η Πρίστινα… φόρεσε το στέμμα!

Κάπως έτσι εξηγείται και ο τίτλος του κειμένου για τον Αντώνη Κωνσταντινίδη. Φαταούλας, με όλη τη σημασία της λέξης από τη στιγμή που δεν πρόλαβε να συμπληρώσει ένα εξάμηνο ως προπονητής στην ομάδα του Κοσσόβου και κατάφερε να της… διευρύνει τη βιτρίνα σε μιαν διόλου ευκαταφρόνητη έκταση τριών τροπαίων!

Βέβαια εκεί στο Κόσσοβο ζούνε τις πιο ιστορικές στιγμές της ομάδας τους, όπως δηλαδή ανάλογες είχαν ζήσει και στη Ροβινάρι της Ρουμανίας, με τον Αντώνη Κωνσταντινίδη στον πάγκο!

Ο Αντώνης Κωνσταντινίδης επιστρέφει την Κυριακή στην Κύπρο, αλλά πριν μπει στο αεροπλάνο, μας παρέθεσε κάποια σχόλια για τη νέα του επιτυχία: «Στον τελικό των πλέι-οφ είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα και αυτός ήταν ο λόγος που η σειρά έφθασε μέχρι και τον πέμπτο τελικό. Ήταν μια εξαντλητική, όσο και ψυχοφθόρα σειρά και πραγματικά χρειάστηκαν μεγάλα αποθέματα από τη δική μας πλευρά, μέχρι να φθάσουμε στην τρίτη και καθοριστική νίκη.

konstantinides postΑυτό από τη στιγμή που είχαμε να αντιμετωπίσουμε το ψυχολογικό βάρος των κατακτήσεων του κυπέλλου και της Βαλκανικής λίγκας, όπως και το αγωνιστικό, των πέντε κρισιμότατων αυτών αναμετρήσεων, στην τελική φάση των πλέι-οφ. Όμως η σκληρή δουλειά από όλους και η πίστη στις δυνάμεις της ομάδας μας, απέφεραν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»!

Σημειώνεται τέλος, ότι ο Αντώνης Κωνσταντινίδης δεν θέλησε να σχολιάσει απολύτως τίποτα για τα όσα πρόσφατα δημοσιεύματα, που τον φέρουν να συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Ρεθύμνου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ