aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑντώνης Κωνσταντινίδης: Κάθε εμπόδιο για καλό…

Αντώνης Κωνσταντινίδης: Κάθε εμπόδιο για καλό…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Παρακολουθούσαμε το ντέρμπι ανάμεσα στον Κεραυνό και στο ΑΠΟΕΛ, που έγινε την Παρασκευή στο «Κώστας Παπαέλληνας», στο οποίο έκανε ανάλυση ο Αντώνης Κωνσταντινίδης.

Ως γνωστόν, ο Κύπριος τεχνικός αποχώρησε πριν από λίγες μέρες από την τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου, τη στιγμή όμως που έγινε ο πρώτος προπονητής από τον τόπο μας που είχε δουλέψει σε ομάδα ενός τόσο προηγμένου πρωταθλήματος, ενός εκ των κορυφαίων στον κόσμο (και όχι μόνο στην Ευρώπη, όπως ο ίδιος είπε κάποια στιγμή).

Σε μιαν από τις αναφορές που έκανε, μίλησε και για την αποχώρησή του από την ομάδα της Κρήτης, λέγοντας πολύ χαρακτηριστικά ότι «χρειάζονται και κάποια άλλα πράγματα, εκτός από το να είναι κανείς καλός προπονητής, στην Ελλάδα».

Αυτό το τελευταίο, έτσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν το μάθαμε από τον ικανότατο Κύπριο τεχνικό! Το γνωρίζαμε από πριν, το γνώριζε και ο ίδιος. Θα το αφήσουμε όμως ώς εδώ και δεν θα το «τραβήξουμε» άλλο, θα σταθούμε όμως σε ένα σημείο. Όντας γνώστες των ικανοτήτων του Αντώνη Κωνσταντινίδη, δεν είναι από αυτούς που θα το βάλουν κάτω.

Το αφήνουμε κι αυτό ώς εδώ, αφού εκτός του ότι δεν χρειάζεται να μιλήσουμε εμείς για το πόσο καλός είναι ο Αντώνης Κωνσταντινίδης στη δουλειά του, καθώς γι’ αυτό μιλούν τα έργα του, ο Κύπριος τεχνικός κάποια στιγμή θα βρεθεί και πάλι στην άκρη κάποιου πάγκου. Είτε εδώ στην Κύπρο, είτε στο εξωτερικό και τότε θα «μιλήσει» και πάλι τη δική του… γλώσσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ