aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΑντώνης Κωνσταντινίδης: Γράφει ιστορία!

Αντώνης Κωνσταντινίδης: Γράφει ιστορία!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Από τη στιγμή που έβαλε τη… τζίφρα του στο συμβόλαιο που του πρόσφερε η ομάδα του Ρεθύμνου, την ίδια στιγμή έγραφε και ιστορία ως ο πρώτος Κύπριος προπονητής που θα καθοδηγούσε μιαν ομάδα σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως είναι αυτό της Α1′ Εθνικής!

Για την κυπριακή καλαθόσφαιρα ήταν σίγουρα ένα από τα κορυφαία γεγονότα της ημερολογιακής χρονιάς που σε λίγες μέρες φεύγει. Τότε είχαμε γράψει, ότι δεν εκπλησσόμαστε με το γεγονός αυτό, όντας ευρισκόμενοι σε θέση να γνωρίζουμε τις ικανότητες του «Τόνι», τον οποίο ο υπογράφων γνωρίζει γύρω στα 25 χρόνια.

«Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου», μας είχε πει τότε και μάλιστα με έναν τόνο στη φωνή που δεν παρέπεμπε σε άγχος, αλλά σε πίστη στις δυνατότητες του.

Ένα τέταρτο του αιώνα γνωριμίας με τον Αντώνη Κωνσταντινίδη, πιστεύουμε ότι αρκεί και περισσεύει για να γνωρίζουμε, πότε είναι αγχωμένος και πότε σίγουρος. Σπάνιο το πρώτο… σήμα κατατεθέν το δεύτερο.

Κάνοντας λοιπόν μιαν μικρή ανασκόπηση του έργου που κάνει ο Κύπριος προπονητής εκεί στη «λεβεντομάνα» Κρήτη, βλέπουμε ένα Ρέθυμνο να πραγματοποιεί μιαν πάρα πολύ καλή πορεία και να βρίσκεται μόλις ένα σκαλοπάτι κάτω από την πρώτη 4αδα και ενώ τελειώνει ο πρώτος γύρος.

Ταυτόχρονα στην Κρήτη σε πέντε εντός έδρας παιχνίδια, το Ρέθυμνο μετράει ισάριθμες νίκες! Αποκλείεται στο τέλος της κανονικής περιόδου να δούμε την ομάδα ενός Κύπριου προπονητή να σκαρφαλώσει ως εκεί;

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ