ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΑντετοκούνμπο: «Δεν θα αλλάξω για να γίνω το πρόσωπο του ΝΒΑ»

Αντετοκούνμπο: «Δεν θα αλλάξω για να γίνω το πρόσωπο του ΝΒΑ»

O Γιάννης Αντετοκούνμπο παραδέχτηκε ότι σκέφτηκε ότι ίσως θα έπρεπε να πάει πιο κοντά στην Αμερικάνικη κουλτούρα, όμως θα παραμείνει ο εαυτός του.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ρεπόρτερ των Μπακς παραδέχτηκε ότι πολλοί του λένε ότι πρέπει να αλλάξει το στιλ του για να γίνει το… πρόσωπο της λίγκας, αλλά μετά από σκέψη κατάληξε ότι δεν θέλει να αλλάξει τον χαρακτήρα του.

«Πολλοί λένε ότι μπορώ να γίνω το πρόσωπο του ΝΒΑ. Κάποιοι άνθρωποι κοντά μου, η οικογένειά μου, η κοπέλα μου, η μητέρα μου, τα αδέρφια μου, λένε ότι δεν μπορώ να γίνω αυτό το πράγμα, γιατί δεν είναι Αμερικανός, δεν έχω την αμερικανική κουλτούρα μέσα μου. Κάθισα και το σκέφτηκα. Να αποκτήσω λίγο περισσότερο αμερικανικό στυλ, να πηγαίνω με κοστούμι στους αγώνες και να αμερικανοποιηθώ. Όμως αν δεν μπορώ να γίνω το πρόσωπο του ΝΒΑ όντας ο εαυτός μου, δεν θέλω να γίνω το πρόσωπο του ΝΒΑ».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ