aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Νέα | Αθλητικές Ειδήσεις ΜπάσκετΜπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑνέλαβε Ομοσπονδιακός προπονητής της Eθνικής Κατάρ ο Πάνος Γιανναράς

Ανέλαβε Ομοσπονδιακός προπονητής της Eθνικής Κατάρ ο Πάνος Γιανναράς

Ο Κύπριος προπονητής, Πάνος Γιανναράς, ανέλαβε Ομοσπονδιακός της εθνικής Κατάρ. Ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής της Κύπρου είχε εργαστεί ως τεχνικός της Κατάρ Κλαμπ, κάτι που έκανε γνωστές τις ικανότητές του στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας του Κατάρ. Εξάλλου, νωρίτερα είχε εργαστεί στην Τυνησία για λογαριασμό της Ετουάλ.

Ανάμεσα στις ομάδες που έχει κοουτσάρει ο Γιανναράς είναι ο Απόλλων Λεμεσού και ο ΑΠΟΕΛ. Ομοσπονδιακός της εθνικής ανδρών του Κατάρ έχει διατελέσει και ο Έλληνας προπονητής Βασίλης Φραγκιάς.

Η Ομοσπονδία του Κατάρ καλωσόρισε τον Κύπριο προπονητή με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter την οποία συνόδευσε από φωτογραφία μετά την πρώτη προπόνηση της εθνικής ανδρών υπό την επίβλεψη του Πάνου Γιανναρά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ