aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ανδρέας Σιζόπουλος: «Δώσαμε ό,τι είχαμε!»

Ο διεθνής γκαρντ / φόργουορντ, που εκτέλεσε χρέη αρχηγού στα πλέι οφ, αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που έγινε από αυτόν και τους συμπαίκτες του φέτος με την κατάκτηση του κυπέλλου και τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, τονίζοντας παράλληλα τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε η απώλεια του μεγάλου ηγέτη των γαλαζοκίτρινων, Βασίλη Κούνα στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για την προσπάθεια που έγινε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν από την ομάδα του Γιώργου Βόβορα: «Θέλω να πω πόσο περήφανος είμαι για τους συμπαίκτες μου, γιατί κάθε μέρα δίναμε το 110% γι’ αυτήν την ομάδα. Ξέρω ότι απογοητεύσαμε αρκετούς με την απώλεια του πρωταθλήματος, αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δώσαμε ό,τι είχαμε φέτος. Κερδίσαμε το κύπελλο χωρίς να είμαστε το φαβορί. Αποκλείσαμε τον Κεραυνό με μια μεγάλη απώλεια του Βασίλη και παλέψαμε στα ίσα με την ΑΕΚ στον τελικό και χάναμε πραγματικά στις λεπτομέρειες. Θα δεχτώ ότι και να πείτε για την απώλεια του πρωταθλήματος, εκτός απ’ το ότι δεν δώσαμε και την ψυχή μας για τον ΑΠΟΕΛ. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το κεφάλι ψηλά και να είστε περήφανοι για αυτή την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ