aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αναστασιάδης: «Αυτή η Εθνική μπορεί»!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ως καλαθοσφαιριστής, είναι κάτι παραπάνω και από σίγουρο ότι θα μας λείψει και η πραγματικότητα, είναι ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί άλλος σαν και αυτόν, που να έχει το… πακέτο αγωνιστικής αξίας και χαρακτήρα μαζί!

Για τον Γιώργο Αναστασιάδη ο λόγος, που αυτό το καλοκαίρι πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και παρά το ότι έφθασε στα 39 του, εν τούτοις δεν ήταν και λίγες οι πιέσεις που δέχθηκε για να συνεχίσει.

Ο Αναστασιάδης είχε διατελέσει για πολλά χρόνια και αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, η υπέρτατη τιμή δηλαδή για έναν παίκτη (οποιουδήποτε αθλήματος). Είναι λοιπόν λογικό, η άποψή του όσον αφορά την τωρινή Εθνική, να έχει τη δική της βαρύνουσα σημασία. Άλλωστε, μέσα από την καριέρα του σε αυτήν και με το… περιβραχιόνιο, αυτό αποτελεί την πιο σαφή απόδειξη του πόσο «πόνεσε» αυτήν την ομάδα!

Να τι μας ανέφερε για την προσπάθεια που θα κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενόψει των αγώνων για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2017: «Μέσα από τα όσα βλέπω και μαθαίνω, αυτή η ομάδα διαθέτει ένα πάρα πολύ καλό έμψυχο υλικό και όχι μόνο αυτό. Υπάρχει και ένα θαυμάσιο κλίμα, συνδυασμός που αποτελεί την καλύτερη προϋπόθεση, στο να πετύχει στους στόχους της. Αυτό είναι κάτι στο οποίο πιστεύω για αυτήν την Εθνική».

Και κατέληξε: «Είναι σε θέση να πετύχει κάτι το πολύ σημαντικό, μέσα από το οποίο θα επωφεληθεί η κυπριακή καλαθόσφαιρα στο σύνολο της και αυτό είναι κάτι που το χρειάζεται πάρα πολύ το άθλημα στον τόπο μας. Η κυπριακή καλαθόσφαιρα βρίσκεται σε άνοδο. Αν τα καταφέρει και η Εθνική μας, ένα τέτοιο γεγονός, θα την ανεβάσει ακόμη πιο πολύ. Τα παιδιά μπορούν να το καταφέρουν και οι ευχές μου, είναι μαζί τους, σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι, όταν θα φθάσει η ώρα που θα γίνονται αυτά»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ