aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑνανέωσε ο Χάγκινς και έστειλε μήνυμα για τη νέα σεζόν

Ανανέωσε ο Χάγκινς και έστειλε μήνυμα για τη νέα σεζόν

«Στροβολιώτης» θα παραμείνει ο Τζος Χάγκινς. Ο Αμερικάνος καλαθοσφαιριστής θα είναι παίκτης του Κεραυνού και την επόμενη σεζόν, καθώς ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη.

Ο Χάγκινς ήταν από τους στυλοβάτες της φετινής πορείας του Κεραυνού, καθώς βοήθησε στα μέγιστα στην κατάκτηση του φετινού νταμπλ. Ο Αμερικάνος κόμπο γκαρντ κατέγραψε 12.7 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 5.2 ριμπάουντ σε 30 αγώνες μέσον όρο. Μάλιστα, ο 25χρόνος άσος τραυματίστηκε στα πλέι οφς, έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε τόσο στην σειρά με τον ΑΠΟΕΛ όσο και στους τελικούς με την ΑΕΚ δίνοντας τα πάντα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας του.

«Βλέπω ήδη στην επόμενη σεζόν. Θα επιστρέψω εδώ, είναι μια μεγάλη ομάδα με εξαιρετική οργάνωση και εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο. Θα επιστρέψω με σκοπό να κατακτήσουμε το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν», ανέφερε σε δηλώσεις του στο γραφείο Τύπου της Στροβολιώτικης ομάδας.

https://www.facebook.com/keravnosbc.strovolou/videos/555598994969193/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ