aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΑνάμεσα σε Μπασκόνια, Ζαλγκίρις και Φενέρ ο Ολυμπιακός - Τα σενάρια

Ανάμεσα σε Μπασκόνια, Ζαλγκίρις και Φενέρ ο Ολυμπιακός – Τα σενάρια

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την 1η θέση στην κανονική διάρκεια της EuroLeague. Και στα play-offs θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα τερματίσει στην 8η θέση.

Ποια θα είναι αυτή, ωστόσο; Τα σενάρια έχουν μειωθεί σε τέσσερα, μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε και τη νίκη της Μακάμπι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πλέον, στα ματς που απομένουν για την αυριανή ημέρα (Παρασκευή, 13/4) θα κριθεί οριστικά ποιος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

  • Σενάριο πρώτο: Αν κερδίσει η Μπάγερν (τη Ζαλγκίρις), ανεξάρτητα τι θα συμβεί στο ματς της Παρτίζαν με τον Παναθηναϊκό, τότε στην 8η θέση θα βρεθεί η Μπασκόνια.
  • Σενάριο δεύτερο: Αν επικρατήσει η Ζαλγκίρις (της Μπάγερν) και η Παρτίζαν του Παναθηναϊκού, τότε αντίπαλος του Ολυμπιακού θα είναι η Φενέρμπαχτσε.
  • Σενάριο τρίτο: Αν επικρατήσει η Ζαλγκίρις (της Μπάγερν) και ο Παναθηναϊκός κάνει διπλό στο Βελιγράδι, τότε στην 8η θέση θα τερματίσει η Ζαλγκίρις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ