aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ανακοπή καρδιάς ο Άτλαντας, ωραίο και καθαρό μπάσκετ ο Αχιλλέας»

«Ανακοπή καρδιάς ο Άτλαντας, ωραίο και καθαρό μπάσκετ ο Αχιλλέας»

Για τον αγώνα με τον Αχιλλέα ενημέρωσε μέσω του Facebook του ο Άτλαντας. Η παφιακή ομάδα ηττήθηκε στο Καϊμακλί με 64-42, ωστόσο συγχαίρει την αντίπαλη ομάδα για το καθαρό και όμορφο μπάσκετ που έπαιξε, τονίζοντας πως ο αγώνας ήταν διαφήμιση για το κυπριακό μπάσκετ.

Αναλυτικά: «“Ανακοπή Καρδιάς” ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ, μετά το ξέσπασμα του ΑΧΙΛΛΕΑ στη μεταξύ τους αναμέτρηση, για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ ανδρών της Β1 κατηγορίας.

Η ομάδα μας με πολύ καλά στοιχεία, επιθετικά και αμυντικά, κοίταξε στα μάτια τον ΑΧΙΛΛΕΑ και μπήκε δυναμικά στο 1ο ημίχρονο με το αποτέλεσμα (28-32) στη λήξη του να δικαιώνει την όλη προσπάθεια των παιδιών.

Όμως η αντίδραση της ομάδας του ΑΧΙΛΛΕΑ, στο 2ο ημίχρονο, ήταν καθοριστική για να κρίνει σαφώς το δίκαιο αποτέλεσμα υπέρ του και τελικά να του χαρίσει την νίκη μέσα στο Καϊμακλί με 64-42.

Η μεγάλη διαφορά στα φάουλ (9 υπέρ – 20 κατά) ανάγκασε την ομάδα μας να μειώσει τις αμυντικές της ικανότητες και την αμυντική της δράση, με τον Αχιλλέα να εκμεταλλεύεται πλήρως την αδυναμία αυτή τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι η ομάδα μας σε κανένα δεκάλεπτο δεν στάλθηκε στη γραμμή των βολών αφού η αντίπαλη ομάδα δεν μας έδωσε καθόλου την ευκαιρία για το μπόνους αυτό.

Στο σημείο αυτό να χαιρετίσουμε την ομάδα του Αχιλλέα για το ωραίο, καθαρό, μπασκετικό και αθλητοπρεπές παιχνίδι διαφήμιση για το κυπριακό μπάσκετ που μας χάρισε, τέλος να ευχηθούμε σε όλους καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ