aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑνακοίνωση ΚΟΚ για τήρηση κανόνων υγιεινής

Ανακοίνωση ΚΟΚ για τήρηση κανόνων υγιεινής

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, συνεχίζοντας να δείχνει υπεύθυνη στάση στο θέμα της προστασίας της υγείας και της πρόληψης της εξάπλωσης της νόσου COVID 19, κάνει νέα έκκληση στα σωματεία μέλη της όπως τηρούν αυστηρά τους κανόνες υγιεινής στους αθλητικούς χώρους, βάσει του πρωτοκόλλου Υγείας το οποίο έχει ετοιμαστεί και έχει κοινοποιηθεί, καθώς επίσης και τα διατάγματα του αρμόδιου Υπουργείου.

Τα αυξημένα κρούσματα που παρατηρήθηκαν τα τελευταία 24ωρα και έχουν αγγίξει έντονα τον χώρο του αθλητισμού, έχουν ηχήσει σαν καμπανάκι που μας θυμίζει ότι η νόσος είναι στην κοινότητα και μόνο με την τήρηση των μέτρων, βάσει των υποδείξεων των ειδικών μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε.

Επίσης θέλουμε να επισημάνουμε, ότι παρακολουθούμε τις εξελίξεις και επιδιώκουμε να έχουμε στενή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές. Τονίζουμε ότι αν χρειαστεί θα προβούμε σε οποιασδήποτε αλλαγές κριθούν αναγκαίες για την προστασία της δημόσιας Υγείας. Εκφράζουμε με την ευκαιρία αυτή τη συμπαράσταση μας και ευχές για ταχεία ανάρρωση, σε όσους νοσούν από τον COVID 19.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ