aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ζήνωνας Λάρνακας: Πολύπλευρο παρών!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Είναι η ομάδα που από την ημέρα της σύστασης της, έβαλε σα στόχο να αναδείξει νέα ταλέντα, από τα οποία δεν θα επωφεληθεί μόνο η Λάρνακα, αλλά και η Κυπριακή καλαθόσφαιρα στο σύνολο της.

Οι αριθμοί, σε πάμπολλες περιπτώσεις είναι οι καλύτεροι μάρτυρες για τα αποτελέσματα και αυτά που φαίνονται μέσα από τη δουλειά που γίνεται στο Ζήνωνα -περί ου ο λόγος-, είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Τι να περιμένουμε από τη δεύτερη ομάδα της Λάρνακας κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο; Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ζήνωνας θα μετάσχει και πάλι στο πρωτάθλημα Ανδρών 2ης κατηγορίας και σε αυτό, θα έχει σα στόχο του, την όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Κάτι, που είχε καταφέρει και κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα, ο Ζήνωνας θα δώσει το παρών σε όλα τα πρωταθλήματα ανάπτυξης, αλλά όσον αφορά ειδικά στο ανδρικό Κ-16, ο στόχος της ομάδας θα είναι ξεκάθαρος και δεν θα είναι άλλος, εκτός από την κατάκτηση του τίτλου.

Σημειώνεται ότι αυτήν την ομάδα θα προπονεί ο Μιχάλης Μιχαήλ, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κ-16, που πρόσφατα κέρδισε την άνοδό της στη Β’ κατηγορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, το σημαντικότερο για την ομάδα αυτή, είναι το γεγονός της συμμετοχής της σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, κάτι που καταδεικνύει ότι η παραγωγή ή και εκκόλαψη ταλέντων, θα συνεχισθεί για μιαν ακόμη χρονιά από την ομάδα του Ζήνωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ