aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο δείπνο της ΚΟΚ στα ΜΜΕ, τίμησε Φελλούκα και Χατζηχριστοδούλου

Το δείπνο της ΚΟΚ στα ΜΜΕ, τίμησε Φελλούκα και Χατζηχριστοδούλου

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης παρέθεσε το βράδυ της Πέμπτης (31/10) δείπνο προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που ασχολούνται με το καλαθοσφαιρικό ρεπορτάζ. Το δείπνο πραγματοποιήθηκε στο ταβερνάκι της ΕΘΑ Έγκωμης.

Κατά την διάρκεια του δείπνου η ΚΟΚ τίμησε δύο δημοσιογράφους με τεράστια πορεία στον χώρο της αθλητικογραφίας. Τον επίτιμο πρόεδρο της ΕΑΚ, κ. Παναγιώτη Φελλούκα, για την πολυετή προσφορά του στον κυπριακό αθλητισμό και τον κ. Πέτρο Χατζηχριστοδούλου, ένα άνθρωπο που σύνδεσε το όνομα του με το καλαθοσφαιρικό ρεπορτάζ για πάρα πολλά χρόνια.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου με την σειρά του παρέδωσε δύο πανέμορφα δώρα προς την ΚΟΚ. Το πρώτο ήταν σε πίνακα το φύλλο αγώνος από αναμέτρηση της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, από παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην Κερύνεια το 1974, λίγους μήνες πριν την εισβολή. Το δεύτερο δώρο ήταν η φωτογραφία του ανοιχτού γηπέδου της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, στην σημερινή του μορφή. Οι δύο φωτογραφίες βρίσκονται από σήμερα στα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο πρόεδρος της ΚΟΚ, κ. Ανδρέας Μουζουρίδης, κατά την διάρκεια της βραδιάς μίλησε προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, τους οποίους ευχαρίστησε για την παρουσία τους αλλά και για την στήριξη τους προς την κυπριακή καλαθόσφαιρα.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον κ. Φελλούκα και τον κ. Χατζηχριστοδούλου για την πολύ μεγάλη προσφορά τους προς τον κυπριακό αθλητισμό, τονίζοντας παράλληλα πως οι δύο πίνακες που δέχθηκε η ΚΟΚ ως δώρο εκ μέρους του κ. Χατζηχριστοδούλου τον έχουν συγκινήσει, με τον ίδιο να υπόσχεται ακόμα πιο σκληρή δουλειά εκ μέρους της ΚΟΚ για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην Κύπρο.

** Βρείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το δείπνο **

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ