aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Στο κάδρο ο Στυλιανίδης»

Στο στόχαστρο του Κόροιβου Αμαλιάδας είναι σύμφωνα με τα ελλαδικά ΜΜΕ ο Χρίστος Στυλιανίδης. Στο εν λόγω ρεπορτάζ, αναφέρεται ότι στη ελληνική ομάδα έχουν επενδύσει σχήμα επιχειρηματιών από την Κύπρο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Κύπριος τεχνικός τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο γυναικείο τμήμα του Κεραυνού, ενώ φέτος γνωστοποιήθηκε ότι ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στην ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου.

«Τρέχουν οι εξελίξεις στην Αμαλιάδα, και έτσι στη συνέχεια του ρεπορτάζ μας για την δυνατή χορηγική συμφωνία με σχήμα επενδυτών, επιστρέφουμε αναφέροντας ότι πρόκειται για σχήμα επιχειρηματιών από την Κύπρο, οι οποίοι ετοιμάζουν μια τεράστια επένδυση στον νομό Ηλείας με επίκεντρο τον τουρισμό, και ετοιμάζονται να βοηθήσουν τον Κόροιβο να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.

Μάλιστα, με την συμφωνία να μην είναι ακόμη οριστική, θέλουν την ομάδα να αναλάβει προπονητής από την Κύπρο, με τον Χρίστο Στυλιανίδη να φαίνεται να είναι ο εκλεκτός την τρέχουσα χρονική στιγμή. Ιστορικά πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους σκόρερ που ανέδειξε το Κυπριακό μπάσκετ, αφοσιωμένο τα τελευταία χρόνια στα γυναικεία τμήματα. Η αλήθεια είναι ότι έχει να προπονήσει αρκετά χρόνια αντρικό τμήμα, και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι του πανίσχυρου Κεραυνού, κατακτώντας τίτλους και έχοντας ως ηγέτιδα την παλιά παίκτρια του Παναθηναϊκού, Σοφία Θεολόγου.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, όταν κλείσει οριστικά το deal και ανακοινωθεί ο νέος προπονητής, ώστε στη συνέχεια να αρχίσουν να τρέχουν και τα μεταγραφικά θέματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ