aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣεμινάριο για καλαθόσφαιρα σε τροχοκάθισμα

Σεμινάριο για καλαθόσφαιρα σε τροχοκάθισμα

Πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες σεμινάριο στη Λεμεσό με θέμα την καλαθόσφαιρα σε τροχοκάθισμα. Στο σεμινάριο έγινε ανάλυση των κανονισμών διαιτησίας, ενώ προβλήθηκαν αρκετά βίντεο για την παρουσίαση των κανονισμών σε συνθήκες αγώνα.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν οι διαιτητές και κριτές που προέρχονται από τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, όπως επίσης και οι προπονητές και καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Τροχοκαθίσματος, από τις δύο επαρχίες. Η υλοποίηση του σεμιναρίου ήταν επιτυχής, αφού σε αυτό συμμετείχε μεγάλος αριθμός ατόμων που έχουν άμεση ενασχόληση με την καλαθόσφαιρα σε τροχοκάθισμα.

Μέσα στο επόμενο διάστημα το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί ξανά στην Λευκωσία, για να δοθεί η ευκαιρία στους διαιτητές/καλαθοσφαιριστές/προπονητές από την επαρχία Λευκωσία να το παρακολουθήσουν. Στόχος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΚ είναι μέσω νέων σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα, να συνεχίσει να υπάρχει συνεχής εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων με την καλαθόσφαιρα σε τροχοκάθισμα.

Για την δημιουργία του σεμιναρίου μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ η πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας  Χρυστάλλα Χαραλάμπους, η οποία ανέφερε: «Ήταν με μεγάλη χαρά που διοργανώσαμε το σεμινάριο αυτό και είμαστε ευτυχείς που είδαμε αρκετά άτομα να συμμετέχουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ