aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3»: Θεαματική η πρεμιέρα

«Πρωταράς ΟΠΑΠ 3×3»: Θεαματική η πρεμιέρα

Πλούσιο ήταν το θέαμα του «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3×3» στην πρώτη ημέρα διεξαγωγής του, με τους καλαθοσφαιριστές να τα δίνουν όλα κατά τη διάρκεια της ημέρας για να φύγουν νικητές από τα παιχνίδια τους και να πάρουν το εισιτήριο για τη συμμετοχή στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την πρώτη ημέρα ήταν όλοι για την κατηγορία των ανδρών, όπου 14 ομάδες από τις 28 κέρδισαν την πρόκριση τους για την επόμενη φάση.Χθες, πραγματοποιήθηκαν και οι αγώνες για τις κατηγορίες γυναικών και ανδρών Κ16.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στην κεντρική πλατεία του Πρωταρά και παρακολούθησε από κοντά τις αναμετρήσεις, ενώ οι αγώνες του «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3×3» μεταδόθηκαν ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV. Το «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3×3» συνδιοργανώνεται από την ΚΟΚ, την ΟΠΑΠ Κύπρου, τον Δήμο Παραλιμνίου και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ