aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠροπονητικές αναλύσεις από τον Βασίλη Φραγκιά σε ένα δύωρο σχεδόν βίντεο!

Προπονητικές αναλύσεις από τον Βασίλη Φραγκιά σε ένα δύωρο σχεδόν βίντεο!

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου, διοργανώνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια προπονητικής, για τον μήνα Απρίλιο, τα οποία θα μεταδίδονται ζωντανά από την σελίδα της ΚΟΚ στο Facebook και θα είναι ανοιχτά προς το κοινό.

Το πρώτο σεμινάριο πραγματοπιήθηκε την Πέμπτη (9/4), με τον Βασίλη Φραγκιά, και με θέμα «Προγραμματισμός εβδομαδιαίας προπόνησης αγωνιστικής περιόδου, με 1-2 παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα».

Το σεμινάριο θα μεταδόθηκε ζωντανά από την σελίδα της ΚΟΚ στο Facebook, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ. Το κοινό έκανε τις ερωτήσεις του προς τον Βασίλη Φραγκιά, οι οποίες θα απαντήθηκαν.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων:

16/04 – 19:00 Μάκης Γιατράς
23/04 – 19:00 Λίνος Γαβριήλ
30/04 – 19:00 Χρήστος Σερέλης

Σημειώνεται πως τα εκπαιδευτικά σεμινάρια θα συνεχιστούν και κατά τον μήνα Μάιο. Το πρόγραμμα της συνέχειας των σεμιναρίων θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ