aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Οι νέοι ομοσπονδιακοί προπονητές

Η Επιτροπή Εθνικών Ομάδων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει τους ομοσπονδιακούς προπονητές των αναπτυξιακών Εθνικών Ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Οι προπονητές και οι συνεργάτες τους θα είναι υπεύθυνοι για την προετοιμασία των τριών αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων, για τους δύσκολους αγώνες του καλοκαιριού στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στα οποία θα συμμετέχουν. Την Εθνική Ανδρών Κ18 αναλαμβάνει ο Ευριπίδης Ανδρέου με βοηθό τον Δημήτρη Μακρή. Την Εθνική Ανδρών Κ16 αναλαμβάνει ο Μιχάλης Ματσεντίδης με βοηθό τον Αντώνη Δημητρίου, και την Εθνική Γυναικών Κ16 αναλαμβάνει η Δωρίνα Ιωαννίδου έχοντας στο πλάι της τη Γαλάτεια Αγιομαμίτου.

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εύχεται στους νέους ομοσπονδιακούς προπονητές και τους συνεργάτες τους καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει», αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ