aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Νέα ιστοσελίδα για την ΚΟΚ

Σε νέα εποχή μπαίνει από σήμερα η ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, η οποία έχει προχωρήσει στην αλλαγή του domain name της ιστοσελίδας της.

Οι φίλοι της κυπριακής καλαθόσφαιρας που επιθυμούν να παρακολουθούν την επικαιρότητα της ΚΟΚ, θα μπορούν πλέον να το κάνουν μέσα από τον διαδικτυακό σύνδεσμο www.cbf.basketball.

Το προηγούμενο domain name της ΚΟΚ, www.basketball.org.cy, θα δουλεύει κανονικά και θα μεταφέρει τον κόσμο στο www.cbf.basketball.

Το τελευταίο διάστημα αρκετές Ομοσπονδίες σε όλο τον κόσμο, όπως και καλαθοσφαιρικές ομάδες, έχουν προχωρήσει στην απόκτηση του domain .basketball, ενώ τα επόμενα χρόνια αναμένεται πως οι πλείστες Ομοσπονδίες και σωματεία θα ακολουθήσουν.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με την FIBA, δίνει το δικαίωμα και στα κυπριακά σωματεία να προχωρήσουν επίσης στην αλλαγή του domain τους, κάτι που θα βοηθήσει στην καλύτερη προβολή των δραστηριοτήτων τους.

Ήδη αρκετά σωματεία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του δικού τους domain name, κάτι που αναμένεται να δούμε να πραγματοποιείται το επόμενο διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ