aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣKOK: Συνάντηση με εθελοντές Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

KOK: Συνάντηση με εθελοντές Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Η ΚΟΚ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως την Παρασκευή στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Μέγαρο Κύπρου συνάντηση με τους υποψήφιους εθελοντές για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-16 Ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί στη Λευκωσία από τις 17 μέχρι τις 24 Ιουλίου.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της διοργάνωσης, ενώ θα γίνει ανάλυση των αρμοδιοτήτων που θα έχουν οι εθελοντές κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Η συνάντηση θα είναι ανοικτή για το κοινό. Όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τη συνάντηση, για να μάθουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση και το τι μπορούν να προσφέρουν οι εθελοντές.

Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Κ-16 που θα γίνει στην Κύπρο, μπορούν να το κάνουν πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:  http://www.basketball.org.cy/kok/formvolunteer.aspx.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ