aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ιστορικός αγώνας με το Ισραήλ

Ιστορικό αγώνα δίνει αύριο η Εθνική Κύπρου γυναικών. Στο πλαίσιο του α’ ομίλου για το Silver League γυναικών η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Εθνική Ισραήλ (19:00) στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου (ζωντανό από την Cablenet). Πρόκειται για μια νέα διοργάνωση όπου η Κύπρος θα μετρήσει τις δυνάμεις της με σκοπό την αποκόμιση εμπειριών. Η Εθνική θέλει τη συμπαράσταση του κόσμου, γι’ αυτό και το Δ.Σ της ΚΟΠΕ καλεί τους φίλους του βόλεϊ να δηλώσουν «παρών». Στον όμιλο της Κύπρου συμμετέχουν οι ομάδες του Ισραήλ (σ.σ. που είναι ο πρώτος αντίπαλος), η Γεωργία και η Ρουμανία.

Το Silver League είναι το Europa League που χωρίστηκε σε δυο κατηγορίες που συμμετέχουν οι πολύ ισχυρές ομάδες. Στον β’ όμιλο συμμετέχουν οι Σλοβενία, Πορτογαλία, Ελλάδα και Εσθονία. Οι νικητές των δύο ομίλων θα αγωνιστούν σε διπλό τελικό και ο νικητής θα ανέβει στο Golden League, εκεί όπου συμμετέχουν 12 ομάδες σε τρεις ομίλους. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Νικολάκης ανέφερε ότι στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ