aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑH KOK συγχαίρει τη νέα ηγεσία της ΚΟΕ

H KOK συγχαίρει τη νέα ηγεσία της ΚΟΕ

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Ανδρέας Μουζουρίδης, και το Διοικητικό Συμβούλιο, συγχαίρουν τον Γιώργο Χρυσοστόμου για την εκλογή του ως πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για τον νέο Ολυμπιακό κύκλο 2020-2024.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕ. που αναλαμβάνουν τα νέα τους καθήκοντα μετά τις εκλογές της 19ης Οκτωβρίου 2020.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου υπήρξε αντιπρόεδρος στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ ενώ προηγουμένως διετέλεσε πρόεδρος της ΚΟΚ από το 2004 μέχρι και το 2015. Η ΚΟΚ εύχεται επιτυχία στον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΟΕ, για το δύσκολο έργο που έχουν να επιτελέσουν.

Παράλληλα, η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να ευχαριστήσει τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΚΟΕ, Ντίνο Μιχαηλίδη, τον απερχόμενο Γενικό Γραμματέα της ΚΟΕ, Στρατηγό Χαράλαμπο Λόττα όπως και όλα τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ για την προσφορά τους στο Ολυμπιακό Κίνημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ