aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓιανναράς: Βήμα στην καριέρα του η Ράντις

Γιανναράς: Βήμα στην καριέρα του η Ράντις

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Στην Τυνησία και συγκεκριμένα στην πιο ιστορική ομάδα της χώρας, τη Ράντις, θα συνεχίσει την καριέρα του ο ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Γιανναράς!

Όπως έγινε γνωστό προ ημερών, η προσέγγιση που έτυχε ο Κύπριος τεχνικός από την πλευρά των Τυνήσιων, τον βρήκε απόλυτα ικανοποιημένο και δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρότασή τους. Ο Παναγιώτης Γιανναράς έγινε ο τέταρτος Κύπριος προπονητής καλαθόσφαιρας, που θα δουλέψει σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο Παναγιώτης Γιανναράς, «άνοιξε» την καριέρα του ως προπονητής στον Κεραυνό, ομάδα που εργάστηκε και την περασμένη περίοδο, για ένα μικρό διάστημα. Δυο φορές, επίσης, καθοδήγησε τον Απόλλωνα, ενώ δούλεψε και στην ομάδα του Παραλιμνίου.

Το «Goal» επικοινώνησε με τον Κύπριο προπονητή, που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Ρουμανία μαζί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο δίνει φιλικά προετοιμασίας.

Για τη νέα προοπτική στην καριέρα του, ανέφερε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα, η επιλογή μου από ομάδα του εξωτερικού και δη όταν πρόκειται για την πιο ιστορική στη χώρα της. Είναι σημαντικό, παρά το γεγονός ότι η νέα μου ομάδα έχει να κατακτήσει τίτλο εδώ και μια 20ετία. Όπως που έχει αναφερθεί, οι στόχοι που έχει θέση ο σύλλογος για τη νέα σεζόν, είναι ψηλοί και καλούμαι να βοηθήσω όσο μπορώ για να υλοποιηθούν».

Ο Παναγιώτης Γιανναράς, θα αρχίσει να εργάζεται για λογαριασμό της Ράντις, με το που θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στις 17 Σεπτεμβρίου. Στο πρωτάθλημα της Τυνησίας, έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο δυο ξένοι καλαθοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ