aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦιλική ήττα για την Εθνική Ανδρών από τη Ρουμανία

Φιλική ήττα για την Εθνική Ανδρών από τη Ρουμανία

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε η Εθνική Ανδρών σε ρουμάνικο έδαφος, όπου πραγματοποιεί ένα μίνι στάδιο προετοιμασίας, κόντρα στην Εθνική Ρουμανίας. Η χώρα μας ηττήθηκε από την σαφώς πιο έτοιμη Ρουμανία με 70-44.

Όλοι οι καλαθοσφαιριστές που ακολούθησαν την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος πήραν χρόνο συμμετοχής, πλην των τραυματιών Τρισόκκα και Ραζή.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Ρουμανία φάνηκε να είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, έχοντας ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες την προετοιμασία της, δίνοντας μάλιστα και αρκετά φιλικά σε τουρνουά που έγιναν στο εξωτερικό.

Η Εθνική μας ομάδα θα δώσει ένα ακόμα φιλικό κόντρα στην Εθνική Ρουμανίας πριν επιστρέψει στην Κύπρο, ενώ στην χώρα μας θα πραγματοποιηθούν νέες φιλικές αναμετρήσεις.

Θυμίζουμε πως ο πρώτος επίσημος αγώνας της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017 θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου κόντρα στο Βέλγιο εκτός έδρας.

Εθνική Κύπρου (Παναγιώτης Γιανναράς): Λοϊζίδης 8, Κίνγκ 7, Μιχαήλ 1, Σιζόπουλος 7, Κορωνίδης 8, Κασκίρης 2, Παντελή,2, Στυλιανού 5, Κοιλαρας, Παντούρης, Θεοχαρίδης, Κουμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ