Φέρνει παίκτρια-σταρ του WNBA η Ανόρθωση

Η Ανόρθωση θα φέρει στην Κύπρο την σπουδαία καθαλοσφαιρίστρια που πέρασε από τα γήπεδα του WNBA Σλοποτάνκα Τούβιτς, κατά την διάρκεια του καμπ κοριτσιών που θα γίνει από τις 25 μέχρι 30 Ιουνίου.

Η ενημέρωση:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την παρουσία της Σλοποτάνκα Τούβιτς σε όλη την διάρκεια του καμπ των κοριτσιών 12-18 ετών από 25 μέχρι 30 Ιουνίου. Πρόκειται για μια μεγάλη αθλήτρια της καλαθόσφαιρας με μια υπέρλαμπρη καριέρα τόσο με την εθνική της ομάδα όσο και στα φανταχτερά γήπεδα του WNBA.

Είχαμε την χαρά και την τιμή να την γνωρίσουμε στο Novi Sad και καταλάβαμε αμέσως πόσο μπορεί να βοηθήσει τα κορίτσια που θα συμμετέχουν στο καμπ τόσο με την επιβλητική της παρουσία όσο και με τον εξαίρετο της χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Το θεωρούμε μεγάλη επιτυχία που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την παρουσία μιας τόσο μεγάλης αθλήτριας και ευελπιστούμε πως θα μπορέσουν πολλά κορίτσια να ζήσουν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

Η ομάδα δείχνει έμπρακτα την αφοσίωση της στην γυναικεία καλαθόσφαιρα και αθλητικές προσωπικότητες σαν την Μπόμπα (όπως χαϊδευτικά την αποκαλούν οι φίλοι της) βοηθούν στην ολοκληρωμένη εμπειρία που φιλοδοξεί το πρόγραμμα των κοριτσιών να προσφέρει».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ