aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΔημήτρης Παλάλας: «Μείωση των ξένων, δεν υπάρχει άλλη επιλογή»

Δημήτρης Παλάλας: «Μείωση των ξένων, δεν υπάρχει άλλη επιλογή»

Στην εκδήλωση για τα ετήσια βραβεία του ΠΑΣΚ που έγινε στο Ολυμπιακό Μέγαρο, ο σύνδεσμος των καλαθοσφαιριστών τίμησε τον παλαίμαχο άσο και πατέρα του Γιώργου Παλάλα, Δημήτρη Παλάλα για την μακρόχρονη προσφορά του στο άθλημα της καλαθόσφαιρας.

Μάλιστα, ο άλλοτε αντιπρόεδρος της ΚΟΚ πήρε θέση για την σημερινή κατάσταση στην κυπριακή καλαθόσφαιρα, τονίζοντας πως πρέπει να μειωθούν οι ξένοι χωρίς άλλη επιλογή.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στην ομιλία του: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου καλαθοσφαιριστών και καλαθοσφαιριστριών της Κύπρου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και ίσως η μεγαλύτερη που έχω δεχθεί μέχρι σήμερα. Να ξέρετε ότι η καλαθόσφαιρα είναι και θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα μου πάθη. Πέρα από την καλαθόσφαιρα είναι και η θάλασσα την οποία έχω στερηθεί τα τελευταία δύο λόγω προβλημάτων υγείας. Την καλαθόσφαιρα την παρακολουθώ από κοντά, πάντα θα παρακολουθώ έστω και αν η ΑΕΛ δεν είναι στα πάνω της. Είναι άθλημα με το οποίο καλλιεργείς τον χαρακτήρα του».

Εν τέλει, σχολίασε την σημερινή κατάσταση στην κυπριακή καλαθόσφαιρα: «Θέλω ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω τους καλαθοσφαιριστές και να συνεχίσετε έτσι, απ’ εσάς εξαρτούνται πολλά πράγματα. Να πιέσουμε όλοι μας την ομοσπονδία και τα σωματεία. Όταν ήμουν αντιπρόεδρος στην ομοσπονδία, κάποια σωματεία ήταν εμπόδιο στο να μειωθούν οι ξένοι. Πρέπει να πιέσουμε την ομοσπονδία, να μειωθούν οι ξένοι δεν υπάρχει άλλη επιλογή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ