Αιτήσεις εθελοντών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών μικρών χωρών

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για εθελοντές για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Μικρών Χωρών που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 6 Ιουλίου 2020 στη Λευκωσία.

Ποιοι μπορούν να εγγραφούν ως εθελοντές: Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να κάνουν την αίτηση τους για να γίνουν εθελοντές, αρκεί να είναι άνω των 16 ετών. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε θετικό άτομο, και να μπορείτε να δουλέψετε σε ομάδα. Επίσης, να αγαπάτε την καλαθόσφαιρα!

Τι θα χρειαστεί να κάνετε: Υπάρχουν αρκετοί τομείς που μπορείτε να υποστηρίξετε την διοργάνωση. Στις αιτήσεις σας μπορείτε να αναφερθείτε στις κατηγορίες τις οποίες επιθυμείτε να εργαστείτε οι οποίες είναι οι εξής:

  • Φιλοξενία Ομάδων (Info-Desk ξενοδοχεία)
  • Αγωνιστικός Χώρος (Προπονήσεις ομάδων, αγώνες, γήπεδο, είσοδος γηπέδου)
  • Μεταφορές (Από και προς το αεροδρόμιο, συνοδοί ομάδων, info-desk αεροδρομίου)
  • Παραγωγή Τελετών (Παρουσίαση ομάδων)
  • Τεχνολογία
  • Υποστηρικτικές / Διοικητικές Υπηρεσίες

Τι θα κερδίσετε: Πλούσιες εμπειρίες, υποστήριξη, εκπαίδευση και άλλα πολλά! Με την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα εθελοντισμού της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θα αποκτήσετε πλούσιες εμπειρίες, δημιουργώντας παράλληλα αρκετές φιλίες! Όλοι οι εθελοντές θα λάβουν δίπλωμα για την συμμετοχή τους και αναμνηστική μπλούζα της διοργάνωσης.

Τι πρέπει να κάνετε για να εγγραφείτε: Πολύ απλά, συμπληρώστε ΕΔΩ την φόρμα με τα στοιχεία σας και τους τομείς που επιθυμείτε να εργαστείτε ως εθελοντές και θα επικοινωνήσει η Ομοσπονδία εμείς μαζί σας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ