aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤουρνουά – γιορτή του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού!

Τουρνουά – γιορτή του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού!

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ο πανεπιστημιακός αθλητισμός είχε τη τιμητική του το Σάββατο (29/04), καθώς διοργανώθηκε τουρνουά καλαθόσφαιρας 3on3 με τη συμμετοχή 6 ομάδων. Δύο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, δύο από το Ευρωπαϊκό, μία από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και μία από το Frederick.

Τελικός νικητής το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με τους Ανδρέα Χειμώνα, Νικόλα Παπαδημητρίου, Γιώργο Τριετιάκοφ και Φαίδωνα Ορφανό να κερδίζουν στην παράταση τους Βασίλη Σμυρνιώτικης, Γιώργο Σολδάτο, Φραγκίσκο Καραθανάση και Νικόλα Λαμπράκη από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με 11-9. Οι Αλέξανδρος Χριστοφίδης, Αντώνης Νεοφύτου, Γιώργος Σαρουσαββίδης και Βασίλης Χαραλάμπους από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισαν τον μικρό τελικό και κατέλαβαν την τρίτη θέση στο τουρνουά.

Σε τέτοια τουρνουά όμως, οι νικητές περνούν σε δεύτερη μοίρα, καθότι όλες όσες ομάδες που δημιουργήθηκαν από τα Πανεπιστήμια αγωνίστηκαν με πάθος, ένταση, αλλά σε αθλητοπρεπή πλαίσια και πήραν τη μέρα ως μια γιορτή της καλαθόσφαιρας και του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού. Κακή παρένθεση ήταν ο άστατος καιρός από το πρωί μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου που στάθηκε εμπόδιο, αλλά δεν χάλασε τη γιορτή, καθώς οι αγώνες μεταφέρθηκαν από το ανοιχτό στο κλειστό του Πανεπιστήμιου Κύπρου.
Αντίθετα, δεν ήταν δυνατόν να διεξαχθεί το Beach Volleyball, το οποίο διακόπηκε στη μέση και θα συνεχιστεί σε νέα ημερομηνία.

Η όλη διοργάνωση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς τη στήριξη των χορηγών μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον στρατηγικό μας συνεργάτη, τη μακροβιότερη και μεγαλύτερη γαλακτοκομική βιομηχανία της Κύπρου, την εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης. Την εκδήλωση στηρίξαν επίσης, οι εταιρίες Red Bull, Famous Sports, Φωτιάδης. Χορηγός επικοινωνίας της ΚΟΠΑ η Cablenet Sports.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ