aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Mπάσκετ: Ρυθμίζονται οι εκκρεμότητες

Με τη διεξαγωγή ενός εξ αναβολής παιχνιδιού της 17ης αγωνιστικής και των πέντε αγώνων της 22ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται μέχρι την ερχόμενη Τρίτη η πρώτη φάση της ΟΠΑΠ Μπάσκετ Λιγκ.

Η δράση θα αρχίσει σήμερα με τη διεξαγωγή του εξ αναβολής παιχνιδιού, όπως και ενός αγώνα που αφορά την τελευταία αγωνιστική, ενώ οι υπόλοιπες αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 21 Μαρτίου.

Η μοναδική ομάδα που έχει συμπληρωμένους 20 αγώνες είναι η Payabl. EKA ΑΕΛ, που έχει ρεπό στην τελευταία αγωνιστική, ενώ με βάση τα βαθμολογικά δεδομένα μπαίνει ως πέμπτη στη βαθμολογία με 30 βαθμούς.

Κλειδωμένες είναι και οι πιο πάνω θέσεις της βαθμολογίας. Ο Κεραυνός πάει στην επόμενη φάση ως πρώτος, η Πετρολίνα ΑΕΚ ως δεύτερη, τρίτος ο ΑΠΟΕΛ και τέταρτος ο Dynatron Απόλλων. Πιο κάτω, παίζεται η έκτη θέση μεταξύ ΕΘΑ και Ανόρθωση, με τις δυο ομάδες να συνεχίζουν σίγουρα στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σήμερα
Ανόρθωση-Κεραυνός (16:00, Β’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού)
ΕΘΑ-Ομόνοια (16:00, «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία)

Τρίτη 21 Μαρτίου
Ε.Ν. Παραλιμνίου – Ανόρθωση (19:00, Παραλίμνι)
Πετρολίνα ΑΕΚ – ΑΠΟΠ (19:00, «Κίτιον»
ΑΠΟΕΛ-Dynatron Aπόλλων (19:00, Λευκόθεο)
Αχιλλέας-Κεραυνός (19:00, Λύκειο Παλλουριώτισσας)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ