aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕπίσκεψη ΚΟΚ στο Α' Δημοτικό Σχολείο Έγκωμης

Επίσκεψη ΚΟΚ στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Έγκωμης

Στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Έγκωμης βρέθηκε αντιπροσωπεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης το πρωί της Δευτέρας (7 Νοεμβρίου 2022), μετά από πρόσκληση από την διεύθυνση του σχολείου.

Την ΚΟΚ εκπροσώπησαν οι καλαθοσφαιριστές Ανδρέας Σιζόπουλος και Δημήτρης Γεωργακούδης, οι οποίοι παρουσίασαν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης σε όλα τα παιδιά του σχολείου.

Ακολούθησαν ερωτήσεις που αφορούσαν το άθλημα από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου προς τους καλαθοσφαιριστές, ενώ στη πορεία όλοι πήραν μπάλες και μπήκαν μαζί στο γήπεδο.

Ο Ανδρέας Σιζόπουλος και ο Δημήτρης Γεωργακούδης ετοίμασαν κάποια παιχνίδια στο γήπεδο του σχολείου, με τα μικρά παιδιά να έχουν την ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ, αλλά και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς κερδίζοντας καλαθοσφαιρικά δώρα!

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης στο σχολείο, οι δύο καλαθοσφαιριστές προσκάλεσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου στους επόμενους δύο αγώνες της Εθνικής Ανδρών, απέναντι στη Ρουμανία (10/11) και την Βουλγαρία (13/11).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ