aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣAll Star Day: «Φέτος θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία...» (δηλώσεις Δημητρίου)

All Star Day: «Φέτος θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία…» (δηλώσεις Δημητρίου)

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η γιορτή που έγινε θεσμός είναι και πάλι κοντά μας! Το καθιερωμένο πλέον All Star Day της κυπριακής καλαθόσφαιρας παίρνει και πάλι τη θέση του στα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς και όχι μόνο της αγωνιστικής, αλλά και της ημερολογιακής.

Το δεύτερο σκέλος έχει βέβαια να κάνει με τις προετοιμασίες αποχαιρετισμού του χρόνου που μας αφήνει μιας και αυτή η γιορτή, διεξάγεται τώρα, που οι μέρες του χρόνου, μετράνε αντίστροφα.

Αύριο στις 18:00 λοιπόν, στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» θα αρχίσει η γιορτή του All Star Day 2016 «παίζω με κανόνες, οδηγώ με κανόνες», που τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΚ, κάτι που γίνεται σε μιαν εποχή που το δεύτερο δημοφιλέστερο άθλημα, βρίσκεται σε τροχιά ανόδου. Κάτι που διαπιστώνει εύκολα κανείς, βάση των γεγονότων που ζήσαμε μέσα στο χρόνο που φεύγει.

Αυτό είναι άλλωστε και το κεντρικό νόημα των δηλώσεων του πρόεδρου της ΚΟΚ Λούης Δημητρίου στο «Goal»:  «Πράγματι έγιναν πολλές προσπάθειες και θα γίνουν ακόμα περισσότερες στη συνέχεια, επειδή η καλαθόσφαιρα μας δεν έχει φθάσει ακόμα εκεί που της αξίζει, άρα η ομαδική δουλειά, έχει δρόμο μπροστά της! Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, διεξάγεται το καθιερωμένο πλέον All Star Day, διοργάνωση για την οποία ελπίζουμε, αλλά και πιστεύουμε ότι θα σημειώσει μεγαλύτερη επιτυχία, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, από τη στιγμή που οι φίλοι του αθλήματος, είναι πλέον αισιόδοξοι για την άνοδο του! Περιμένουμε τον κόσμο να δώσει μαζικά το παρών του, τη στιγμή που οι διοργανωτές θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να προσφέρουν μιαν ευχάριστη καλαθοσφαιρική βραδιά σε όλο τον κόσμο που θα έλθει στο γήπεδο»!

Ατραξιόν της όλης διοργάνωσης, θα είναι φυσικά το παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες των Κύπριων/Ευρωπαίων και των Αμερικανών/Υπόλοιπος κόσμος.

Κύπριοι / Ευρωπαίοι: Τόλης Κασκίρης (ΑΠΟΕΛ), Ηράκλης Πιττάκας (Απόλλωνας), Άρης Κορωνίδης (Απόλλωνας), Νικόλας Θωμά (ΕΝΠ), Χρίστος Λοϊζίδης (ΕΘΑ), Σάιμον Μιχαήλ (Κεραυνός), Γιώργος Θεοχαρίδης (Κεραυνός), Παναγιώτης Μάρκου (Κεραυνός), Ανδρέας Σιζόπoυλος (Πετρολίνα ΑΕΚ), Μιχάλης Κουμής (Πετρολ;iνα ΑΕΚ), Παναγιώτης Τρισόκκας (Πετρολίνα ΑΕΚ), Τόμισλαβ Πέτροβιτς (Πετρολίνα ΑΕΚ).

Προπονητής: Λίνος Γαβριήλ (Πετρολίνα ΑΕΚ).

Βοηθός Προπονητής: Νικόλας Παπαδόπουλος (ΕΝΠ).

*** Εκτός της ομάδας Κυπρίων/Ευρωπαίων βγήκαν οι Ιάκωβος Παντελή (Πετρολίνα ΑΕΚ), Βασίλης Κούνας (ΑΠΟΕΛ) και Γιώργος Νεοφύτου (Κεραυνός) λόγω τραυματισμού. Τις θέσεις τους πήραν οι Παναγιώτης Μάρκου (Κεραυνός), Γιώργος Θεοχαρίδης (Κεραυνός) και Τόλης Κασκίρης (ΑΠΟΕΛ).

Αμερικανοί / Rest of the World: Akeem Wright (AΠΟΕΛ), Murphy Burnatowski (ΑΠΟΕΛ), Brandon Mobley (ΑΠΟΕΛ), Theron Bussey (ΑΠΟΕΛ), Marcelu Cadarian Raines (Απόλλωνας), Ray Jarvis (ΕΝΠ), Leron Barnes (ΕΘΑ), Maxi Esho (ΕΘΑ), Mohamed Abukar (Κεραυνός), Joseph O’Brien (Κεραυνός), Tomas Torey Jamal (Πετρολίνα ΑΕΚ), Cory Alexander Harris (Πετρολίνα ΑΕΚ).

Προπονητής: Δημήτρης Κουστένης (ΑΠΟΕΛ).

Βοηθός Προπονητής: Νικόλας Παπαδόπουλος (ΕΘΑ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ