aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ακλόνητο φαβορί στο «Κώστας Παπαέλληνας»

Έτοιμες για τον τρίτο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση του καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας ανδρών είναι ο Κεραυνός και το Παραλίμνι, που τα λένε σήμερα στο «Κώστας Παπαέλληνας» στις 18:00. Με τις δύο νίκες που πέτυχε στα πρώτα δύο ματς η ομάδα του Στροβόλου είναι το ακλόνητο φαβορί και στο τρίτο παιχνίδι, για να «κλειδώσει» τη συμμετοχή της στην τελική φάση.

Στο πρώτο παιχνίδι οι «ερυθροκίτρινοι» είχαν επικρατήσει στο «Κώστας Παπαέλληνας» με 96-65, ενώ ακολούθως νικηφόρα πέρασαν και από το Αυγόρου με 96-76. Από την άλλη, οι βυσσινί θα κυνηγήσουν την έκπληξη, όμως θα έχουν αρκετά δύσκολο έργο μπροστά τους. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.

Εν τω μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί πως απόψε (20:30) θα διεξαχθεί και ο τρίτος τελικός για το καλαθοσφαιρικό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας γυναικών ανάμεσα στον Κεραυνό και την ΑΕΛ, ο οποίος επίσης θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα Ομοσπονδίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ