aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Αγκαλιά» με Κύπριο διεθνή!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Τα γρανάζια του προγραμματισμού, όσον αφορά στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, έχουν αρχίσει να ενεργοποιούνται στον πρωταθλητή Κεραυνό. Αυτό καθώς, όπως αναφέρουν έγκυρες μας πληροφορίες, οι ερυθροκίτρινοι βρίσκονται σε συζητήσεις με Κύπριο διεθνή παίκτη και οι οποίες είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο, σε σημείο που θα έλεγε κανείς ότι απομένουν μόνο οι… τζίφρες.

Ωστόσο, επί του παρόντος στον Κεραυνό κρατάνε ερμητικά κλειστό το στόμα τους για το όνομα (και το επώνυμο) του εν λόγω καλαθοσφαιριστή, με στόχο να το γνωστοποιήσουν οι ίδιοι μέσω ανακοίνωσης (εκτός αν τους προλάβουμε).

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το γενικότερο πλαίσιο πάνω στο οποίο θα κινηθούν οι ερυθροκίτρινοι για τον προγραμματισμό, ο βασικός στόχος είναι όπως ο κορμός της ομάδας που κατά την αγωνιστική περίοδο που πέρασε, έφερε το μεγάλο τρόπαιο στον Στρόβολο, να μείνει όσο το δυνατόν ο ίδιος.

Επί τούτου, μάθαμε ότι ήδη έγιναν κάποιες βολιδοσκοπήσεις προς κάποιους ξένους που είχε η ομάδα (μπορεί και όλους), για να συνεχίσουν την καριέρα τους με την ερυθροκίτρινη φανέλα. Από εκεί και πέρα, στον Κεραυνό υπάρχει επίγνωση του πόσο δύσκολη θα είναι η ερχόμενη αγωνιστική περίοδος από τη στιγμή που θα κληθεί να υπερασπιστεί το τρόπαιο του πρωταθλητή. Πάντως ως σήμερα, ο Κεραυνός μόλις μια φορά κατέκτησε τον τίτλο για δυο συνεχόμενες χρονιές (2000 και 2001).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ