aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΕθνική Κύπρου Μπάσκετ«Αγαπάς το κυπριακό μπάσκετ; Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις»

«Αγαπάς το κυπριακό μπάσκετ; Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις»

Ο ΠΑΣΚ με ανακοίνωση του καλεί τον κόσμο να γεμίσει το Ελευθερία και να στείλει μηνύματα ότι το μπάσκετ ανασυντάσσεται.

Αναλυτικά: «Αγαπάς το κυπριακό μπάσκετ; Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις!

Η κυπριακή καλαθόσφαιρα έχει περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Από την απαξίωση των ΜΜΕ για το άθλημα, μέχρι και την αποχή των φιλάθλων από τα γήπεδα. Όμως εμείς που αγαπούμε το μπάσκετ έχουμε την υποχρέωση να το βοηθήσουμε να αναπτυχθεί και να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μία καλύτερη καλαθόσφαιρα.

Η μπάλα είναι πλέον στα χέρια του κόσμου. Γεμίζοντας το Στάδιο Ελευθερία στέλνουμε δυνατά μηνύματα παντού. Στέλνουμε μήνυμα ενότητας στην κυπριακή καλαθόσφαιρα, για να ακουστεί παντού πως υπάρχει οι μπασκετικοί φίλαθλοι στην Κύπρο είμαστε χιλιάδες.

Βοηθάμε όλοι με κάθε τρόπο να γεμίσει το Στάδιο Ελευθερία. Εκτός από την δική μας παρουσία στο γήπεδο, καλούμε φίλους και γνωστούς για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών απέναντι στην Αυστρία (2/12) και το Ηνωμένο Βασίλειο (3/12).

Πρόκειται για δύο αγώνες πολύ μεγάλης σημασίας για ολόκληρη την κυπριακή καλαθόσφαιρα. Δύο αγώνες όπου οι μπασκετικοί φίλαθλοι πρέπει να δώσουν απαντήσεις, πως γεμίζουν τα γήπεδα για να παρακολουθήσουν την Εθνική Ομάδα και τον Κύπριο καλαθοσφαιριστή.

Οι αγώνες της Εθνικής Κύπρου θα δοθούν και στην εξέδρα. Και είναι η ευκαιρία όλων όσων αγαπάμε το μπάσκετ, να το αποδείξουμε με πράξεις.

Όλοι στις 2/12 και 3/12 πάμε στο Στάδιο Ελευθερία. Γεμίζουμε τις εξέδρες, στέλνουμε ηχηρά μηνύματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ