aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUE«Αυτό το τουρνουά δεν θα είναι ευκαιριακό»

«Αυτό το τουρνουά δεν θα είναι ευκαιριακό»

Ο Πανίκος Κωνσταντίνου ετοιμάζει μπασκετικό «υπερθέαμα» με την διοργάνωση του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης ΟΠΑΠ» και την συμμετοχή του Παναθηναϊού, της Μακάμπι, της Κίμκι και της ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ΕΘΑ, ήταν καλεσμένος στην απογευματινή εκπομπή του Active (107.4&102.5), «Τα Λέμε Όλα» και αναφέρθηκε για όλα όσα θα συμβούν στο «Ελευθερία» στις 14-16 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά:

Για το τουρνουά στη μνήμη του Νεόφυτου Χανδριώτη τόνισε: «Η εμβέλεια όλων των ομάδων δίνουν το ξεκάθαρο μήνυμα ότι είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που γίνεται στην Κύπρο, αυτός ήταν ο στόχος μας όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε αυτό το τουρνουά. Θέλουμε να δώσουμε όση περισσότερη τιμή μπορούμε για να δώσουμε στον Νεόφυτο Χανδριώτη, ο οποίος υπήρξε καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας, της ΕΘΑ και έφυγε από την ζωή αρκετά νέος. Ήταν μια μεγάλη πληγή για όλους μας. Οι ομάδες, οι οποίες έρχονται δέχθηκαν με μεγάλη ευχαρίστηση την πρόκληση μας, είχαμε την δυσκολία γιατί παράλληλα γίνεται τουρνούα στην «Αττάλια» στην Τουρκία. Εκεί θα αγωνιστούν οι Φένερ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Εφές και Αρμάνι Μιλάνο».

Ο Πανικός Κωνσταντίνου προέβηκε και σε μια αποκάλυψη για το ερχόμενο Σεπτέμβριο: «Δεν θα είναι ευκαιριακό αυτό το τουρνουά, αγαπάμε την καλαθόσφαιρα εδώ και χρόνια τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου. Και να προβώ σε μια αποκάλυψη ήδη έχουμε συμφωνήσει με την ΤΣΣΚΑ για του χρόνου, θα είναι μια από τις 4 ομάδες ίσως και 6 που θα βρίσκονται του χρόνου στην Κύπρο. Οι ομάδες που είναι φέτος έχουν ήδη πρόσκληση και για του χρόνου. Με την Μακάμπι έχουμε φιλία που κρατά για χρόνια, θέλουμε και τις Ελληνικές ομάδες που είναι πόλος έλξης».

Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για τον Ολυμπιακός Πειραιώς τόνισε: «Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να δούμε και τον Ολυμπιακό, ωστόσο είναι αδύνατο για λόγους ασφάλειας να έρθουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο ίδιο τουρνουά».

Στο αν αντιμετώπισε προβλήματα για να φέρει τον Παναθηναϊκό στην Κύπρο αποκάλυψε: «Οι συνομιλίες μας νομίζω ήταν περισσότερο διαδικαστικές. Είχαμε θετική ανταπόκριση και είναι κάτι που μας έδωσε τεράστια ανταπόκριση. Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστια γκάμα οπαδών στην Κύπρο και κάνει την επιτυχία του τουρνουά ήδη τεράστια».

Για το αν θα υπάρξουν εκπλήξεις τόνισε: «Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου θα υπάρχουν αρκετά events με διαγωνισμούς στα πρότυπα των αγώνων της Ευρωλίγκας. Υπάρχουν και κάποιες εκπλήξεις τις οποίες δεν μπορώ να αποκαλύψω».

Για τια εισιτήρια του τουρνουά είπε: «Οι τιμές των πακέτων θέλαμε να είναι προσιτές για τις οικογένειες και βλέποντας και την προπώληση νομίζω το είχαμε πετύχει. Το εισιτήριο είναι €30 για το κάτω διάζωμα του Ελευθέρια, για €10 την μέρα. Στο πάνω διάζωμα είναι €20 και οι έξι αγώνες. Υπάρχουν και εισιτήρια μέσα στο γήπεδο στα €100 και θα είναι στην απέναντι πλευρά από τους πάγκους. Αυτά τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ