aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αφιέρωμα στην Εθνική Κύπρου από την FIBA

Η Εθνική Ανδρών της Κύπρου επιστρέφει σε αγώνες για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ μετά από απουσία τεσσάρων ετών, και η ιστοσελίδα της FIBA ετοίμασε ένα σχετικό αφιέρωμα, στο οποίο γίνεται αναφορά στο αήττητο σερί του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα φιλικά που πραγματοποιήθηκαν σε κυπριακό έδαφος.

Πέντε ήταν οι φιλικές αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κύπρο, ενώ δύο ήταν εκτός έδρας με απολογισμό έξι νίκες και μία ήττα για την χώρα μας. Η ήττα προήλθε στο πρώτο φιλικό που έδωσε το συγκρότημα του Παναγιώτη Γιανναρά, κόντρα στην Ρουμανία. Έπειτα η Εθνική μας ομάδα μετράει σερί έξι νικών κόντρα σε Ρουμανία (σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στην Ρουμανία), Αλβανία, Κατάρ (δύο αγώνες), Εσθονία και Κόσοβο.

Στο αφιέρωμα στην ιστοσελίδα της FIBA υπάρχουν και δηλώσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας μας, Παναγιώτη Γιανναρά, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε ότι μπορεί να προσαρμόζεται σε διαφορετικά στιλ παιχνιδιού, και ότι η ομάδα θα συνεχίσει ενωμένη για να μπορέσει να επιτύχει τους στόχους της.

Παράλληλα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του Βασίλη Φραγκιά, προπονητή της Εθνικής Κατάρ, που για χρόνια εργάστηκε στην Κύπρο, ο οποίος τόνισε πως η Κύπρος αν είναι συγκεντρωμένη μπορεί να κερδίσει την δεύτερη θέση στον όμιλο της και να έχει ελπίδες πρόκρισης στο Ευρωμπάσκετ 2017.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ