aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Νέα | Αθλητικές Ειδήσεις ΜπάσκετΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤΑφεντικό στην Ισπανία η Ρεάλ, πήρε το clasico και σήκωσε και το Copa del Rey

Αφεντικό στην Ισπανία η Ρεάλ, πήρε το clasico και σήκωσε και το Copa del Rey

Δεν έχει αντίπαλο πουθενά φέτος η Ρεάλ Μαδρίτης!

Η ομάδα του Τσους Ματέο νίκησε σε ένα ακόμη clasico με την Μπαρτσελόνα (96-85) και κατέκτησε το Copa del Rey για πρώτη φορά μετά το 2020, έχοντας ήδη στο… παλμαρέ της και το ισπανικό Super Cup νωρίτερα στη σεζόν και βάζοντας πλώρη για τους τίτλους που έμειναν!

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν ισορροπημένο και πραγματικό ντέρμπι, η «βασίλισσα» άρχισε να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχε 53 πόντους μετά την ανάπαυλα (30 στην τέταρτη περίοδο) και έφτασε σε έναν ακόμη τίτλο, έχοντας 4 νίκες στα 5 φετινά ματς κόντρα στον μεγάλο της αντίπαλο!
Κορυφαίος των νικητών με 18 πόντους και 6 ασίστ ήταν (ποιος άλλος;) ο Φακούντο Καμπάτσο, ενώ 17 πόντους και 8 ριμπάουντ μέτρησε ο Βενσάν Πουαριέ. Εξαιρετικοί με 15 πόντους αμφότεροι οι Τζάναν Μούσα και Γκερσόν Γιαμπουσέλι. Από την Μπαρτσελόνα, πάλεψε με 19 πόντους ο Τζαμπάρι Πάρκερ, ενώ 15 είχε ο Τόμας Σατοράνσκι.

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 43-45, 66-63, 96-85

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ