aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΛ και Κεραυνός για ένα τρόπαιο

Πραγματοποιείται σήμερα στο «Κίτιον» (17:30) ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Καλαθόσφαιρας ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών, ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Κεραυνό. Η είσοδος στο γήπεδο θα είναι ανοιχτή για το κοινό, ενώ είναι απαραίτητη η υπόδειξη κάρτας φιλάθλου κατά την είσοδο στις εξέδρες.

Ο αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά από τη συνδρομητική πλατφόρμα της ΚΟΚ στο www.cbftv.net και θα περιλαμβάνει δηλώσεις και απονομές. Ο τελικός Κυπέλλου θα αποτελέσει την τέταρτη φετινή συνάντηση της ΑΕΛ και του Κεραυνού, με τις γαλαζοκίτρινες του Γιώργου Παλάλα να μετρούν έως τώρα δύο νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ τις ερυθροκίτρινες του Χρίστου Στυλιανίδη μία νίκη, όπου επικράτησαν στο ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ και κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν.

Στη φετινή σεζόν η ΑΕΛ παραμένει αήττητη με έντεκα νίκες σε ισάριθμα ματς και βρίσκεται μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Κεραυνός σε δώδεκα αγώνες μετράει εννέα νίκες και είναι στη 2η θέση.

Οκτώ φορές έχουν αναμετρηθεί μέχρι στιγμής στους τελικούς του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών, όπου η ΑΕΛ μετρά πέντε νίκες, ενώ ο Κεραυνός τρεις. Παράλληλα η ΑΕΛ είναι η ομάδα που έχει τις περισσότερες κατακτήσεις στον θεσμό, με 14 Κύπελλα ΟΠΑΠ Γυναικών. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η ομάδα του Κεραυνού με 11 κατακτήσεις.

Η ομάδα του Στροβόλου μετράει τρεις διαδοχικές κατακτήσεις του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών, από το 2017 μέχρι και το 2019. Οι ερυθροκίτρινες κατάφεραν την τελευταία τριετία να κατακτήσουν μάλιστα όλους τους εγχώριους τίτλους, φτάνοντας στις δέκα διαδοχικές κατακτήσεις (4 ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ Γυναικών, 3 ΟΠΑΠ Γυναικών Α’ Κατηγορίας και 3 Κύπελλα ΟΠΑΠ Γυναικών). Ο Κεραυνός θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο σερί του και να φθάσει στην τέταρτη διαδοχική κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών, ενώ η ΑΕΛ θέλει να επανέλθει στους τίτλους και να φθάσει στην κατάκτηση του 15ου Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών στην ιστορία της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ