aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: «Το μυστικό της ΑΕΚ, είναι η… οικογένεια»!

Κάτι που δεν είχε να κάνει μόνο με την προσωπικότητά του, αλλά και με την αναμφισβήτητη αγωνιστική του αξία! Στοιχεία που του είχαν «φορέσει» και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, τη στιγμή που η φανέλα με τον αριθμό «9», ήταν πάντα… κρατημένη στα αποδυτήρια!

Έστω και αν η ΑΕΚ τώρα βρίσκεται στα χάι της, επί εποχής του Μιχαήλ περνούσε δύσκολες στιγμές που στιγματίστηκαν και παρουσία της σκαλιώτικης ομάδας στη Β’ Κατηγορία. Αυτό, όμως, δεν μείωσε τις… μετοχές του Νίκου, ούτε στο πρασινοκίτρινο, αλλά ούτε και στο γενικότερο καλαθοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Φυσικά, ο Μιχαήλ είχε κάθε λόγο να νοιώθει χαρούμενος για τις επιτυχίες της ομάδας της καρδιάς του (έστω και αν ο ίδιος, πέρασε από τον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ)… Τη χαρά του αυτή, την εκφράζει και μέσω του «Goal»:

«Αυτή η ομάδα, αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή και αυτό είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο! Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας, από τον πρόεδρο Ανδρέα Λευκαρίτη, μέχρι και τον τελευταίο οπαδό. Είμαι κοντά στην ομάδα (και πάντα θα είμαι) και ξέρω πολύ καλά ότι το μυστικό της επιτυχίας, δεν είναι άλλο εκτός από το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει σε αυτήν την ομάδα. Πρώτη στην κανονική περίοδο, πρώτη στη δεύτερη φάση και καθαρές νίκες, πάνω στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ στα πλέι-οφ. Όλα αυτά εν μέσω και της ανεπανάληπτης πορείας στην Ευρώπη. Όλα αυτά αρκούν για να σβήσουν την κάθε τυχόν αμφιβολία, ότι δίκαια η ΑΕΚ βρέθηκε και πάλι στην κορυφή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ