aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: Πήρε αυτό που χρειαζόταν…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ευκολότερη από ότι δείχνει η τελική διαφορά των 10 πόντων, με την οποία η ΑΕΚ επανήλθε στις νίκες, στον αγώνα που έγινε το βράδυ της Τρίτης απέναντι στην Ένωση. Ως γνωστόν, η πρωταθλήτρια επιβλήθηκε με σκορ 72-62 των βυσσινί, σε ένα παιχνίδι όπου υπήρξαν διαστήματα που η διαφορά είχε ξεπεράσει και τους 20 πόντους.

Η ουσία είναι βέβαια η νίκη για το συγκρότημα που προπονεί ο Λίνος Γαβριήλ, μια νίκη που επιβαλλόταν να ερχόταν, απέναντι σε μιαν ομάδα όπου η ΑΕΚ ήταν το φαβορί. Άλλωστε το παιχνίδι είχε γίνει στο «Κίτιον».

Η ΑΕΚ κέρδισε δυο πράγματα με την επιτυχία της Τρίτης. Τη βαθμολογική συγκομιδή, με την οποία παραμένει στο -1 από την κορυφή και τον Κεραυνό και φυσικά, τη ψυχική… ηρεμία, όντας προερχόμενη από την εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ (77-89).

Επειδή, όμως, τις μέρες αυτές η δράση είναι συνεχόμενη, για την ΑΕΚ ακολουθεί το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα (10/12, 19:00). Ασταθής ο προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ, πλην όμως σταθερά υπολογίσιμος στην έδρα του, αλλά στο στρατόπεδο των πρασινοκίτρινων γνωρίζουν ότι δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες…

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που την ίδια μέρα, ο πρωτοπόρος Κεραυνός έχει το εκτός έδρας ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και ενδεχόμενη αποτυχία των ερυθροκίτρινων, σε συνδυασμό με μιαν πρασινοκίτρινη νίκη στη Λεμεσό, να ξαναφέρει ισοβαθμία στο ψηλότερο σκαλοπάτι του πίνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ